Manisa'da nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu 2.Anafartalar Mahallesinde sokak köpekleri sorunu hızla büyüyor. Hemen her sokakta sürü halinde bulunan köpekler zaman zaman çocuklara ve arabalara havlıyor ya da saldırıyor.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir olay mahallelinin tedirgin olmasına neden oldu. 2 Anafartalar Mahallesi 1517 sokak üzerindeki basketbol sahasında oynayan 12 yaşındaki Egecan Telli, iki sokak köpeğinin saldırması sonucu koşmaya başladı. Bu sırada cadde üzerinde seyir halindeki bir otomobil çocuğa çarparak ayağını ezdi.

Sürücü inerek herhangi bir şey olup olmadığını sorduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Yaşadığı korkuyla ayağı ezildiği halde söylemek istemeyen Egecan, büyük acı içinde babası tarafından hastaneye götürüldü.

İlçeye 92 milyonluk içme suyu projesi İlçeye 92 milyonluk içme suyu projesi

Yapılan muayenede Egecan'ın ayak parmaklarının kırıldığı ayak bileğinin ise çatladığı tespit edildi.

Spil Ortaokulu 6 sınıfı öğrencisi ulan Egecan günlerdir tedavisi nedeniyle yürüyemiyor ve okula gidemiyor.

SORUMLUSU KİM?  

Baba Sedat Telli, Sokak köpeğinden kaçan oğlunun hayatını da kaybetmiş olabileceğine dikkat çekerek, "Mahallemiz köpek sürüleriyle dolu ve bu sürüler parkın hemen yanında basketbol sahasının dibinde yaşıyor. Çocuklarımızın hayatı tehlike altında. Benim çocuğum ölebilirdi de. Üstelik çarpıp ayağını ezen otomobilin sürücüsü çocuğu alıp hastaneye götüreceğine sormakla yetinip yoluna devam ediyor.  Şuan ayak parmakları kırık bileği çatlak ve bütün hayatı boyunca belki bunun acısını çekecek. Köpekleri bir türlü kontrol altına almayan yetkili kurumlar bunun tek sorumlusudur." dedi.

Editör: TE Bilişim