3 bin 384 öğrenci Salihli AAT’yi gezdi 3 bin 384 öğrenci Salihli AAT’yi gezdi

Divan Başkanlığına Selahattin Uğurlu, Başkan yardımcılığına Ali Atal, Katip üyeliğe Erkan Tutkaç seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşını okunmasından sonra Faaliyet raporunu Selahattin Uğurlu okudu. Yönetim kurulunun ibrasından sonra seçime geçildi. 
Seçimde tüm oyları alarak TÜSKOOP-BİR  Başkanı seçilen Halis Uysal,  1970’de ilk Sulama Kooperatifini kurdu. 1995 yılında bölge birliklerini ve 2000’de 27 bölgesi 2bin 500 sulama kooperatifi ve 1 milyon 800 bin  ortağı bulunan  Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliğini  kurdu. 52 yıldır bu konuda başkanlığını sürdüren Genel Başkan Ali Halis Uysal, “Her ne kadar bir Manisalı ve Manisalı sevdalısı olsam da yapılacak işlerim Edirne’den Erzurum’ a kadar aynı duygu ve düşüncelerle devam edilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ulusumuzun hayırlara vesile olmasını dileriz. Su gibi düğümsüz olun” dedi. 
Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Genel Başkan Ali Halis Uysal (Manisa Bölgesi Birlik Başkanı), Semai Kaya Genel Başkan Yardımcısı ( Afyonkarahisar Birlik Başkanı), Kemal Çetin Genel Başkan Yardımcısı ( Amasya Birlik Başkanı), Zafer Özkan Basın Genel Sekreteri (Ankara, Bolu, Çankırı, Yozgat Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birlik Başkanı), Üye Hüseyin Yavuz (İzmir, Aydın Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birlik Başkanı), Muhasip Üye Sami Yaşar (Karaman Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı), Üye İbrahim Akça’dan ( Burdur Köy-Koop Birliği) oluştu.

Editör: TE Bilişim