Alaşehir Ülkü Ocaklarında eski başkan Mustafa Korkusuz’dan bayrağı devralan Hakan Turan 60 kişilik yeni yönetimini tanıttı.

Alaşehir Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen programda konuşan Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, “Bu gecede de görüldüğü üzere; Ülkü Ocakları; düzenlemiş olduğu bu faaliyet ile birleştirici vasfını bir kez daha ortaya koymuştur. Ülkü Ocakları yalnızca bulunduğu bölgenin değil, bütün vatanın, hatta Tuna’dan Altaylara, Adriyatik’ten Çin’e ve hatta üzerinde güneş batmayan Allah davası mensubu tüm Türk İslam Ülkücülerinin buluştuğu, aynı duygu düşüncelerle kalplerinin bir çarptığı kutlu bir dergahtır. Bizler de Alaşehir Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in açtığı yolda Ülkü Ocaklarının gerçek misyon ve vizyonu çerçevesinde, ‘halka hizmet Hakk’a hizmettir hizmette nimettir’ anlayışıyla genç nesillerimizi fikren-ilmen ve manen donatarak; geleceğin Büyük Türkiye’sine hazırlıyoruz. Türkiye; potansiyeli çok güçlü, köklü ve küresel çapta hamleler yapabilecek bir ülke olmasına rağmen, büyüklüğü nispetinde projeler geliştirip, bunu uygulayabilecek iradenin eksikliğini yaşamaktadır. Bahsettiğim irade tabi ki Ülkücü iradedir.

İnsanımızın; yokluk-yoksulluk ve işsizlik gibi derin sosyal yaralarının merhemi de yine ülkücü irade olacaktır.” dedi.Turan konuşmasının ardından 60 kişilik yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Yeni Yönetim Kurulu üyelerine ‘Allah yolumuzu açık etsin’ dileğinde bulunan Turan, katılımcılarla tek tek ilgilendi.

Başkan Turan ayrıca, Alaşehir Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu toplantısına katılan hayırsever işadamı ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber ile Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bilgehan Noyan’a da ziyaretleri için teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim