Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 39 Milyon TL bedelle Alaşehir ilçesinde inşa edilen ve yakın zamanda faaliyete geçecek olan atıksu arıtma tesisinde İller Bankası yetkilileri incelemelerde bulundu. MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi, Altyapı Uygulama Daire Başkanı Salim Özgenç ve İçme Suyu Şube Müdürü Salih Tolga Demir yer aldı. Programda ayrıca Alaşehir eski Belediye Başkanı ve İş İnsanı Ali Uçak, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz, MHP İlçe Başkanı Necdet Türk, yetkili personel ve yüklenici firma temsilcileri de bulundu.  Genel Müdür Burak Aslay ve Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, yüzde 89’u tamamlanan tesiste gelinen aşamalar hakkında bilgiler verdi. Ardından çevre dostu tesisin üniteleri dolaşılarak, incelemelerde bulunuldu.   

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, 39 Milyon TL’lik yatırım bedeli ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçeye modern ve çevreci bir tesis kazandırıldığını belirterek, yakın zamanda faaliyete alınacağını dile getirdi.

İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi ve Altyapı Uygulama Daire Başkanı Salim Özgenç ise ilçeye kazandırılan tesisin önemli bir yatırım olduğunu ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne bu tür önemli projelere hayat verdiği için teşekkür ettiler.


Editör: TE Bilişim