Çalışmalar sırasında mahalle sakinlerinin de istekleri göz önüne alınarak caddede yenileme çalışmaları tamamlandı. 
Alaşehir’e bağlı Şeyh Sinan Mahallesi Ali Koç Caddesinde pilot bölge çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığının Yağmur suyu drenaj malzemeleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt malzeme destekli yol yapım çalışmalarında Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün araç ve işçi destekli çalışmalarıyla yaklaşık 7 bin metre kare alan yapıldı. Mahalle sakinleri Alaşehir Belediyesine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN KARAÇOBAN MAHALLE HALKININ SESİNE KULAK VERDİ

Çalışmalar sırasında yapılan röportajlarda Şeyh Sinan Mahallesi sakinlerinden Mehmet Beşikkaya ve Yaşar Bozkurt mahallelerinde korkuluk yapılmasını istediklerini belirtti. Röportajı izleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban hemen İlgili birime gerekli talimatı verip halkın istediği doğrultuda korkulukların yapılmasını sağladı. Korkulukların yapıldığını gören mahalle halkı ise isteklerinin anında yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşadı.

30 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İlçemiz Ali Koç Caddesinde Manisa Büyükşehir Belediyemizin de malzeme destekleriyle 30 yıllık sorunu olan caddemizde örnek bir çalışma yapıldı. Kanalizasyonundan yağmur suyu drenaj hattına varan alt yapı sağlıyla, asfalt kaplamasından istinat duvarı ve kaldırım boyamasına kadar hiçbir engel kalmayacak şekilde çalışmalar gerçekleştirildi” dedi.
Editör: TE Bilişim