Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan bir fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Saat 01.00 sıralarında çıkan yangın yangın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Alaşehir Salihli Sarıgöl kula ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri çalışması sonucu 2 saat gibi bir çalışmadan sonra yangın kontrol altına alındı.

İş yerinin sigortasız olduğu öğrenilirken, ve yangının neden çıktığı henüz tespit edilemedi.

İş yeri sahibi Ferit Yaşar, "Komşular telefon ettiler onlardan öğrendim iş yerine geldiğinde her yeri alev sarmıştı. Gece çalışan olmadığı için Allah’a şükürler olsun can kaybımız yok bu tek tesellimiz oldu yangınla ilgili söndürme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Yangını duyar duymaz olay yerine gelerek çalışmaları yerinde izleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da "Öncelikle Alaşehirlire geçmiş olsun can kaybı olmaması en büyük tesellimiz iş yerinde üretilmiş hazır halde 600.000 Adet ürün buluyordu hepsi yandı Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın şu anda yangın kontrol altına alındı soğutma çalışmaları devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim