Manisa’nın Alaşehir ilçesinde belediyenin öncülüğünde ilçe emniyet müdürlüğünün işbirliğiyle ‘Kask ve emniyet kemerinizi takın. Hayata bağlanın’ uyarı levhaları ilçenin çeşitli noktalarına asıldı.

Yurt genelinde olduğu gibi Alaşehir’de de artan trafik terörünün aldığı canlara son vermek için Alaşehir Belediyesi adına Belediye Başkanı Danışmanı Sami Çeltikoğlu’nun önderliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan kampanyanın ilk adımında “Kask ve emniyet kemerinizi takın. Yaşam Çok Güzel”, “Hız limitlerine uyunuz” şeklinde sloganlar içeren uyarı levhaları hazırlatıldı.

Yaptırılan levhaların UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Koordinatörü Erol Kacar tarafından şehrin ana arterleriyle işlek caddelerine yerleştirilmesi sağlandı. Konuyla ilgili olarak basına bir bilgilendirme yapan Kacar, “İçişleri Bakanlığının konuyla ilgili yayınlanan istatistiki raporlarına göre ilçemiz olarak hiç de hak etmediğiz bir ünvana sahibiz. Amacımız rakamları düzeltmek değil insanlarımızı bilinçlendirmek. Kendilerini değilse de geride bırakacakları sevdiklerini bir kez daha düşünsünler” diyerek tüm sürücülerin kampanyaya destek vermesini istedi.

Editör: TE Bilişim