Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında ağustos ayında ziyaret ettiği Karadağ Mahallesinin en büyük sıkıntılarından biri olan içme suyu problemini MASKİ nezdinden gerçekleştirdiği temaslarla çözüme kavuşturdu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban haftalık mahalle ziyaretleri sırasında 20 Ağustos’ta ziyaret ettiği Karadağ Mahallesinde, mahalle halkının isteklerine dinlemiş ve mahallenin en büyük sorununun içme ve kullanma suyu problemi olduğunu öğrenmişti. Kaynak suyunun bulunduğu bölgede yerinde inceleme yapan Başkan Karaçoban mahalle halkına ve muhtara bu problemin en kısa sürede çözüleceği sözünü vermişti.


Yapılacak işlerin takibi anlamında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ nezdinde yapılan girişimler sonucunda hedeflenen içme ve kullanma suyu kaynaktan alınarak 2 bin 500 metre boru hattı döşenerek halkın kullanımına sunulmak üzere içme suyu deposuna ulaştırıldı.


Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Mahallemizin en büyük sıkıntılarından biri içme suyu problemiydi. Yaptığımız girişimlerle bu problemi çözüme kavuşturduk. Söz verildiği gibi yol ve sulama suyu çalışmalarına da en kısa sürede başlanacaktır.” dedi.

Editör: TE Bilişim