17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışmalar yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesi Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki Ali Koç Caddesi’nde 2 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yaptı. Okul ve hastaneden dolayı Alaşehirlilerin yoğun olarak kullandığı yolda sıcak asfalt uygulamasının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
‘Manisa, Büyükşehirle Gelişmeye Devam Edecek’
Caddede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisa’nın 17 ilçesine ayrım gözetmeden hizmetler götürüyoruz. 2015 yılı asfalt programından kalan ve 2016 yılında yapılacak çalışmalarla birlikte Manisa, dönüşmeye ve gelişmeye devam edecek” diye konuştu.
 
Başkan Ergün’e Teşekkür
Yapılan çalışma için teşekkür eden Şeyh Sinan Mahallesi sakini Önder İşlek, “30 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Yolumuz bozuktu. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban yolumuzu yaptılar. Çok memnun olduk ve devamını diliyoruz” dedi.
 
‘Allah Razı Olsun’
Şeyh Sinan Mahallesi sakini Mehmet Beşikkaya, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah bin kere razı olsun. Buradan at arabası geçemiyordu. Allah’a şükürler olsun ki bu yolu yaptılar” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim