Alaşehir Belediyesi 31 Mart yerel seçimleri ile birlikte başlatmış olduğu profesyonel belediyecilik anlayışı büyük bir ivme kazandı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Başkanlığında gerçekleşen ve her ay düzenli yapılan Birim Müdürleri toplantısı belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni oluşturulan Çağrı Merkezi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa zabıta hizmetleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün sulama sistemleri, ilçe merkezindeki yapılan inşaatların malzeme ve güvenlik önlemleri ile tedbirleri, sahada çalışan personelin koordinesi ve denetimleri, köy tüzel kişiliği kalkmış ve yeni mahalle olmuş alanlarda kaçak yapılaşmaların önüne geçilmesi için muhtarlarla bilgi akışı sağlanmaları konuları görüşüldü.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi çağdaş, müreffeh bir gelecek için ilçemizi en iyi seviyelere taşıyabilmemiz niteliği ve niceliğinde bu rutin toplantıları gerçekleştiriyoruz. Genç ve dinamik bir ekiple çalışmaktayız. Bunun bilinci ve ilk günkü belediye başkanlığım heyecanını yaşamaktayım.” dedi.

Editör: TE Bilişim