Araç tanıtım töreninde konuşma gerçekleştiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışmak, vatandaşlarımıza bugüne kadar ulaştırılmayan hizmetleri ulaştırmak ve Alaşehir Belediyesi’ni Büyükşehir Belediyesi’ne entegre etmek için titizlikle çalışıyoruz” diye konuştu.

Alaşehir Belediyesi, hizmetlerini hızlı ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırmak amacıyla araç filosuna güçlendirdi. Yeni alınan araçların tanıtımı törenle gerçekleştirildi. Araç tanıtım törenine MHP 26. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Memiş, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Uçak ve Bilgehan Noyan, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Alaşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Tanıtım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tanıtım töreninde Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban konuşma gerçekleştirdi. Araçların Alaşehir halkına hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Karaçoban, “1 adet paletli ekskavatör, 1 adet hidrolik kırıcı, 3 adet damperli kamyon, 1 adet kazıcı-yükleyici-çekici, 1 adet treyler, 1 adet sulama tankeri, 2 adet arazi aracı, 2 adet otobüs olmak üzere 12 araç 1 milyon 851 bin 445 TL’ye mal olmuştur. Size daha iyi hizmet vermek amacıyla bu araçlar alındı. Hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR İLE ENTEGRE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Alaşehir’in Büyükşehir yasası ile birlikte hizmet alanının 1000 kilometreye ulaştığını dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, “Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışmalarını sağlamak ve vatandaşlarımıza bugüne kadar ulaştırılmayan hizmetleri ulaştırmak amacıyla gereken çalışmaları yapmak, Alaşehir Belediyesini Büyükşehir Belediyesi’ne entegre etmek için titizlikle çalışmalar gerçekleştirilmiştir” diye konuştu. Konuşmaların ardından dualar okunarak, araçlar hizmete başladı.

Editör: TE Bilişim