Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerini 17 ilçeye yayma projesi kapsamında Akhisar’da MABEM Kursları açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim imkanı sunan MABEM Kursları Akhisar’da hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nin 19 öğretmen kadrosu ve 12 derslikle açılan kursları Akhisar’da eğitim alanında büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Eğitimin il genelinde daha kaliteli ve seçenekleri olan bir yapısı olması gerektiğine belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MABEM Kurslarının Akhisar’lı öğrencilerin başarıya doğru gitmesinde büyük pay sahibi olacağına inandığını dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri, 300 öğrencinin kayıt edildiğini ve talebin çok yüksek olduğunu belirtti. YGS-LYS ve TEOG alanında hizmet verecek kursların eksikliklerinin giderildiğini ve öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim görmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak hızlı bir şekilde çalışıldığını dile getiren Ensivri, Akhisar’a kazandırılan bu hizmetin öncüsü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.


MABEM Kurslarının Akhisar’da hizmet vermeye başlamasının Akhisar’da öğrencilerin seçeneklerinin artmasında büyük rol oynayacağını belirten aileler ve öğrenciler eğitim alanında Akhisar’a kazandırılan bu hizmet için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim