Ahmet Çevik tiyatrosunun sahneye aldığı, Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı, Evren Duyal’in yönettiği ‘Her Yöne 90 Dakika’ adlı tiyatro oyunu Akhisarlı tiyatro severlerden beğeni topladı. Akhisar Park İçi Belediye Sinema Salonu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Şube Müdürü Ahmet Gökçe, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Şube Müdürü Doğan Ensivri, MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Kadın Kolları Başkanı Dilek Çabuk, büyükşehir belediyesi meclis üyeleri, spor derneklerinin başkan ve yöneticileri, oda başkanları ve çok sayıda sanatsever izledi.

Türk sinema, televizyon ve tiyatro dünyasının ünlü oyuncuları, Ahmet Çevik, Hülya Şen, Melek Şahin, Yelda Alp, Ender Gülçiçek ve Sinan Bengier’in rol aldığı ‘Her Yöne 90 Dakika 2’ pek çok insanın gördüğü gerçekleri mizah yoluyla izleyiciye anlattı. Teknoloji bağımlılığı, sosyal medya hastalığı, skecinde; akıllı telefonların esir aldığı insanların dağılmış yaşamlarına dikkat çekilirken, trafik canavarları skecinde; opera sanatçısı ve başarılı Balet Bora Acar Zöngür’ün yaşadığı trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu gerçeği hatırlatılarak, “Hepimiz birer engelli adayıyız” vurgusu yapıldı. Manisalı tiyatro severlere eğlenceli bir akşam yaşatan oyunun sabah şekeri skecinde; halkı uyutan televizyon programlarına atıfta bulunuldu. Hiçbir amacı ve eğitici yönü olmayan programlara zaman ayırmak yerine televizyonları kapatarak sevdiklerinizle vakit geçirin mesajı verildi.
Oyunun sonunda usta tiyatrocular, Levent Kırca, Kemal Sunal, Nejat Uygur, Tuncel Kurtiz, İstemi Betil, Sümer Tilmaç ve nice usta sanatçı saygı ve rahmetle anıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sanatçıları performanslarından dolayı tebrik ederek çiçek takdim etti.
Editör: TE Bilişim