Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akhisar İlçe Teşkilatı, Bayırbucak Türkmenleri için 2 TIR yardım malzemesi topladı.


AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı’nin geçtiğimiz hafta başlattığı yardım kampanyası yardımseverlerin desteğiyle çığ gibi büyüdü. Akhisar’ın 114 mahallesi kampanyaya ilgi göstererek Bayırbucak Türkmenleri için 2 TIR dolusu yardım malzemesi topladı. AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı’nın ’Bugün Yardım Zamanı’ sloganı ile Bayırbucak Türkmenleri yararına başlattığı bağış kampanyasında toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırılmak üzere dualarla yola çıktı.


Törende konuşan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, "Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın duruma karşı göstermiş olduğu özel hassasiyet neticesinde Sayın Genel Başkanımızın talimatı ile AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tüm Türkiye genelinde bütün il ve ilçe teşkilatlarımızda Bayır Bucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyasını 11 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlattı. Kampanyamıza o günden itibaren büyük bir gönüllülük esası ve vefa duygusu ile tüm Akhisarlımızın katkısı oldu. Kampanyamıza 4 bine yakın battaniye, 5 ton kömür, 150 kuzine soba ve boruları, bebek bezi, hijyenik malzeme, kıyafet, ayakkabı ve engelli hasta arabası bağışlayarak yüce gönüllülüğünü gösteren Akhisar halkına en derin duygularımı ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler emir üzere inanan insanlarız ve şüphesiz inananlar kardeştir. Kardeşlerine sahip çıkan tüm kardeşlerimizden Rabbim razı olsun. Sosyal İşler Başkanlığımız öncülüğünde son derece titizlikle ve koordinasyon içerisinde yürütülen kampanyada, bu sonuca ulaşılmasını sağlayan değerli Sivil Toplum Kuruluşlarına, mahalle temsilcilerimize, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve Yönetim Kuruluma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim