Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Büro Amirliği'nde görev yapan 17 yıllık polis memuru Meriç Çokuçar (44), bugün sabah namazı için gittiği cami çıkışında, kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlçede sevilen bir polis olan Çokuçar'ın ani ölümü, ilçedeki mesai arkadaşlarını, ailesini ve vatandaşları üzüntüye boğdu.

"GİTME BABA"
Polis memuru Meriç Çokuçar'ın cenazesi, görev yaptığı Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne son kez getirilerek bir tören düzenlendi. Törende, Meriç Çokuçar’ın eşi Rabia ve 7 yaşındaki oğlu Mert Çokuçar'ı sakinleştirmek için mesai arkadaşları yoğun çaba sarf etti. Annesiyle beraber babasının Türk bayraklı tabutuna sarılan minik Mert'in "Gitme baba" sözleri ise yürekleri sızlattı. Minik Mert'in bu sözleri herkesi duygulandırırken, bazı polislerin ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. 
Düzenlenen törenin ardından hayatını kaybeden polisin memurunun naaşı, önce Reşatbey Mahallesi Belediye Konutları'ndaki evine, daha sonra da son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Balıkesir’e gönderildi. 
Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki törene, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İlçe Emniyet Müdürü Engün Pınar, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. 

 

Editör: TE Bilişim