Haber: Ahmet Ünsal

Manisa Jandarma Alay Komutanlığı Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım önderliğinde oluşturulan özel cinayet çözüm ekibi dört koldan bölgeyi abluka altına aldı. Kadın-erkekli cinayet timleri 4 gencin yaşam öykülerinden yola çıkarak onların cinayetten saatler önce kimlerle temasa geçtikleri, vakit geçirdikleri konularında bilgilere ulaşmaya çalışıyor.
Olayda Muharrem Zengin tarafından kullanıldığı ve onun babasına ait olduğu belirtilen tüfek ile ilgili İzmir Kriminal laboratuvarına gönderildi.
Başlarına sıkılan kurşunlarla feci şekilde hayatlarını kaybeden gençler cinayetten saatler öncesinde Ahmetli ilçesinde bir asker eğlencesine katıldıkları o geceye dair resimler ve görüntüler ortaya çıktı.
   
BİRÇOK SORU YANIT ARIYOR

Edinilen bilgiye göre lise döneminden başlayan Turgutlu Meslek Yüksek okuluna dayanan arkadaşlıkların aynı anda cinayete kurban gitmeleri sözde cinayette kullanılan tüfeğin tetiğine dokunan Muharrem Zengin’in boynunun kırılması cinayet anında bu dört kişiden farklı kişi ve kişilerin olabileceğini akla getiriyor.
Jandarma Cinayet Büro timleri, Liseden başlayan Üniversite dönemine kadar süren bu arkadaşlıklarının ölümle sonuçlanmasında aralarındaki olumsuz etkenden haberdar olabilecek 5.kişi  ve daha fazla kişilere ulaşılması çalışmaları da göz ardı edilmiyor.

MAHALLELİ TEDİRGİN

222 kişinin sadece hayat sürdüğü Kestelli Mahallesinde adeta şok yaşanırken yaşamlarını yitiren gençlerin yakınları da olayın şokunu henüz üzerlerinden atabilmiş değiller. Onlarda olayın biran önce aydınlatılması gerçeğin ortaya çıkartılması yönünde yetkililerden yardım istiyor. Gençlerin cenazeleri İzmir Adli Tıptaki otopsinin ardından ailelerine teslim edilerek toprağa verileceği belirtildi.
Olayın soruşturmasını üstlenen Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili görgüsü olanların kendilerine başvurmaları bekliyor…

Editör: TE Bilişim