Şehzade Merkez İmam Hatip Ortaokulu ile Turgutlu Taslı Kur’an Kursu öğrencilerinin katıldığı "Kitaplar Işığında Gençlik Kampı" ile gençlere kitap okumayı bir alışkanlık olarak kazandırmak ve kitapları daha çok sevdirmek gibi büyük hedefler taşıyan kamp Ahmetli Merkez Kuran Kursu’nda düzenlendi.

"Kitaplar Işığında Gençlik Kampı" programına; Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Ayşe Yaşar, Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Koordinasyon Uzmanı Osman Güreser, Dereköy Kur’an Kursu Hocaları, Turgutlu Müftülüğü, Ahmetli Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdülkerim Eryılmaz, Yunusemre Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Büşra Nur Özkaplan, Ahmetli Merkez Kur’an Kursu Hocaları, Taslı Kur’an Kursu Hocaları ve Ahmetli İlçe Müftüsü Mehmet Tüfekçioğlu katıldı.

Ahmetli İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursu'nda hafta sonu düzenlenen "Kitaplar Işığında Gençlik Kampı"nda piknik, bilgi yarışmaları, sportif etkinlikler, temel dini bilgiler, geleneksel oyunlar ile eğlenceli vakit geçiren 60 kız öğrenci ayrıca pratik İngilizce ve Arapça eğitimi alarak eğlenirken öğrenmenin tadına vardı.

Ahmetli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdülkerim Eryılmaz "Bu gerçekleştirdiğimiz ikinci kamp oldu. Hem velilerden hemde kampa gelen kardeşlerimizden çok kıymetli geri dönüşler alıyoruz. Bizlere bu imkanı tanıyan Ahmetli İlçe Müftümüz Sayın Mehmet Tüfekçioğlu Hocamıza, TDV Ahmetli Şubemize, programda yer alan birbirinden değerli Hoca Hanımlara, TDV gönüllü gençlerimize teşekkür ediyoruz." dileklerini iletti.

Editör: TE Bilişim