Ne olmuş yani İl Başkanı Zülfikar Gürcan Yürütme Kurulunu değiştirdiyse? İlk defa mı yapılıyor bu? Önceki başkanlar da yaptı. Hatta diğer partilerdeki il başkanları da. Hatta AK Partinin Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanları da! Ağır tahrik

Ne olmuş yani İl Başkanı Zülfikar Gürcan Yürütme Kurulunu değiştirdiyse?

İlk defa mı yapılıyor bu?

Önceki başkanlar da yaptı.

Hatta diğer partilerdeki il başkanları da. Hatta AK Partinin Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Başkanları da!

Ağır tahrik var!

İki seçim atlatmış yönetiminde yorulmuş kişiler olamaz mı? Yada başkan disiplini kaybetmiş, yenilenmek, tazelenmek istenmiş!

Bakmayın siz söylentilere!

Ağır tahrik var!

Ne olmuş sanki taaaa İl Kongresinde oluşturduğu liste ölü doğmuşsa. Gezici avukatlara, alkol masalarındaki yöneticilere sahip olduysa. Düzeltmiş, temizlenmiş olamaz mı?

Ne olmuş neredeyse AK Parti kadar Manisasporla da uğraşmışsa? Sporu seviyor, kentin takımına sahip çıkıyor, Kulüp başkanı arkadaşına, İl Başkan yardımcısına destek oluyor olamaz mı?

Bunda da ağır tahrik var!

Ne olmuş Manisa'daki Paralel Operasyonlarda gözaltına alınanları salıverildikten sonra ziyaret etmişse yada edenlere sesini çıkarmamışsa?

Onlarla eski dost, hatta bir kısmının eski avukatı olamaz mı?

Ne olmuş AK Parti Meclis Grup Başkanı sıfatıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'le görüşmüşse? İmar'dan konuşuyor, arıtmadan, Gediz'den bahsediyor olamaz mı?

Ne olmuş Büyükşehir meclisinde grubu tutamadıysa, çoğunluğu kaybettiyse. Yaptığı siyaset değil mi? İlk defa olan şeyler mi?

Ağır tahrik var!

Ne olmuş kendisini eleştiren eski veya yeni yöneticilere karşı atak yapmadıysa! Onları muhatap almamış olamaz mı? Yada kendisini savunma gereği duymamış!

Hepsinde ağır tahrik var!

Ne olmuş parti binasının alt katını gözlükçüye kira vermek istemişse? Partiye gelir sağlamak istiyor olamaz mı?

Yada Yunusemre İlçe teşkilatına 'Binadan çıkın' demişse ne olur? Onların da artık kendi düzenlerini kurmalarını istemiş olamaz mı?

Ağır tahrik var!

Ya Büyükşehir meclisinde su zammı oylanırken, partisinin 5 fire vermesine kendisi de şaşırmışsa. Ya da su zammı konusunda daha önce söylediği sözünü unutmuşsa! O da bir insan en nihayetinde!

Burda da tahrik var!

Ne olmuş görev süresinde Kadın Kolları toplantısını basıp, Başkan Fisun Kumbaracı'yla kavga etmişse. Davaları ortak değil mi sonuçta? Partinin çıkarları için kavga etmiş olamaz mı?

Peki ya ne olmuş? Milletvekillerine, Genel Başkan yardımcılarına 'Ben yetkilerimi sorgulatmam" diye çıkışmışsa!

O, partinin Manisa'daki temsilcisi değil mi? Fikir alışverişinden sonra kendi kararlarını uygulamış olamaz mı?

Asıl tahrik burada var!

Buraya kadar İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı tanıyanlar için O'nun tarzıyla yazdım soruların cevaplarını...

Madem ki hepsinde ağır tahrik var!

O zaman tahrik İNDİRİM'i de var!