45 Park Yönetimi ile Yunusemre Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile AVM bünyesinde açılan çocuk eğlence merkezinde hafta içi her gün 100 çocuk misafir ediliyor. Bu anlamlı organizasyon kamuoyu ve velilerin takdirini topladı. Her gün çocuklarıyla 45 Park’a giden veliler ise en az onlar kadar eğleniyor.  

Manisa’nın eğlence ve alışveriş merkezi 45 Park, çocuklar için çok anlamlı bir adım attı. Yeni uygulama ile 45 park bünyesinde açılan çocuk eğlence merkezinde hafta içi her gün 100 çocuk ücretsiz misafir ediliyor. 
45 Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lale Erdoğan Tunçer ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, geçtiğimiz günlerde iş birliği protokolüne imza attılar. Ortak proje ile çocuklar okullardan alınarak 45 Park’a getiriliyor. 

BELEDİYELER SERVİS DESTEĞİ VERİYOR 
Çocukların ulaşımını Manisa Büyükşehir Belediyesi üstlendi. İlçe belediyelerinin de destek vermesi bekleniyor. Bu başarılı organizasyon sayesinde çocuklar 45 Park’ta çok eğlenceli saatler geçiriyor, farklı bir gün geçirmiş oluyorlar.  
45 Park Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lale Erdoğan Tunçer, projeden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Çocukların yaşadığı sevinci gördükçe ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anladık. Onların mutluluğu bizim için her şeyin önünde. Yunusemre Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim” diye konuştu. 
Ücretsiz olarak sadece çocukların mutlu olmasını hedefleyen proje kamuoyu ve velilerden de büyük takdir topladı. 

VELİLER DE EĞLENİYOR 
45 Park bünyesinde her gün çocuklarıyla birlikte eğlence merkezine gelen veliler ve aileler de en az onlar kadar eğleniyor. Çocuklar da oldukça neşeli anlar yaşıyor. Tatil nedeniyle büyük ilgi gören çocuk eğlence merkezi sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.