Bremen Türkçe ve Türk Kültürü Öğretmenleri ile Milli Bayramlar Tertip Komitesi’nin ortak organizasyonunda gerçekleştirilen kutlamalarda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kutlamalara verdiği destekler nedeniyle teşekkür edildi.
Bremen’de Türkçe ve Türk Kültürü Öğretmenleri ile Milli Bayramlar Tertip Komitesi’nin (MBTK) ortak organizasyonuyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Kutlamalara T.C. Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, Bremen Eyalet Başbakanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Carsten Sieling ve bölgede yaşayan Türkler katıldı. Bremen’in Kuzeyindeki Türk Mutlu Küçük Bahçeciler Derneği sahasında gerçekleşen kutlamalara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 600 adet Türk Bayrağı gönderildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda Raden Kafkas Folklör Ekibi ile Delturka Halk Oyunları Ekibi birer gösteri yaptı. Kutlamalara katılanlara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 600 adet küçük ve büyük boyutta Türk Bayrakları ile Celal Bayar Üniversitesi tarafından gönderilen çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür       
Kutlamalarda konuşan Öğretmen Emine Günenç, kendilerine verdiği destekler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi gönüllü koordinatörü Mehmet Baskak’a verdikleri destekler nedeniyle teşekkür etti. Kutlamada ayrıca, Başkonsolos Mehmet Günay tarafından Milli Bayramlarımızın kutlanmasında desteği bulunan işadamı, sporcu, kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi.
Editör: TE Bilişim