Halk otobüsünün yarım saat gelmediğini iddia eden bir vatandaş otobüs şoförlerine tepki gösterdi. Tartışma sonrası halk otobüsü şoförünün, "Sis fazla olduğu için geç geldik" yanıtını yetersiz bulan vatandaş, idare birimlere şikayette bulunacağını bildirdi.

Manisa'da 9 numaralı halk otobüsünün yarım saat gelmediğini iddia eden bir vatandaş otobüs terminalindeki şoförlere tepki gösterdi.  Terminalde çalışan diğer otobüs hattı şoförlerine seslenen vatandaş, "Yarım saattir Nurlupınar yönüne giden 9 numarayı bekliyorum. Horozköy yönüne giden iki tane otobüs gelmesine rağmen beklediğim araç gelmedi. Yarım saat içinde bir sürü 2 numaralı hat geçti. Bu hatlar neye göre sefer yapıyor?" diyerek tepkisini dile getirdi.

GEÇ GELME GEREKÇESİ SİS
Halk otobüsü şoförlerine tepki gösteren vatandaş, terminale yarım saat aradan sonra gelen 9 numaralı halk otobüsü şoförüyle tartışmaya başladı. 9 numaralı halk otobüsü şoförünün, "Horozköy yönünde sis fazla olduğu için geç geldik" yanıtına tepki gösteren vatandaş, idare birimlere şikayette bulunacağını bildirdi.