Olay, bugün saat 16.30 sıralarında, Yıldırım Mahallesi Sevgi Sokak'ta meydana geldi. Akli dengesi yerinde olmayan Mustafa A., evde annesi Aysel A.'yı darp edip, dışarı çıkardı, ardından da kapıyı içeriden kilitledi. Aysel A., komşularının yardımıyla polisi arayıp, yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa A.'yı kapıyı açması için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saatlik çabaya karşın kapıyı açmayan Mustafa A., eline geçirdiği ev eşyalarını pencereden atmaya başladı. Mustafa A.'nın fırlattığı cezvenin başına isabet etti polis memuru Mustafa Kaya, yaralandı. Kaya, ambulansla kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Bunun üzerine polis ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. Siren çalmadan olay yerine gelen itfaiyenin merdiveniyle balkondan birinci kattaki eve giren bir polis, Mustafa A.'yı yakalayıp, etkisiz hale getirdi. Mustafa A.'ya, kendisine ve çevresine zarar vermemesi için kelepçe takıldı.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden verilmiş akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu bulunan ve daha önce de benzer olaylara neden olduğu öğrenilen Mustafa A., sağlık kontrolünden geçirilmek üzer ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Editör: TE Bilişim