Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Musalar Yeniköy Mahallesi’ndeki hizmetleriyle vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanı kalkındırmak için gerekli olan hizmetleri vatandaşların ayağına götürüyor. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Musalar Yeniköy Mahallesi’nin yolları da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kilit parke taşı döşenerek, yenileniyor. Mahalle, Büyükşehir Belediyesi’yle yıllardır çektiği sıkıntıdan kurtuluyor.

"HİZMETLER ÇOK GÜZEL"

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Musalar Yeniköy Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetler neticesinde birçok eksikliğin giderildiğini belirten Mahalle Muhtarı Yıldıray Aktaş, “Büyükşehir sağ olsun, yollarımızın asfaltını yaptı. 5 bin metrekareye yakın taş döşendi mahallemize ve devam ediyor. Bunun yanında evlerimiz badana oldu, kapılarımız boyandı. Evlere plastik boya yapıldı. Kanalizasyonumuz uzatıldı. İki sokağımızda kanalizasyon yoktu. Oraya kanalizasyon yapıldı. Yine mezarlık yolunda bu hafta taş döşenmeye başlanacak. Yapılan hizmetler çok güzel” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Musalar Yeniköy Mahallesi’nde başlattığı kilit parke taşı uygulaması, mahalle kadınlarından tam not aldı. Yolların kış aylarında çamur deryası haline döndüğünü ve bu nedenle sokağa çıkmanın neredeyse imkansız olduğunu söyleyen mahallenin kadınları, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim