AK Parti İzmir Milletvekili Adayı iken Turgutlu ve Avşar mahallesine gerçekleştirdiği ziyaretler de vatandaşların alt geçit talebine duyarsız kalmayarak en kısa zamanda yapılacağının müjdesini veren Binali Yıldırım sözünü tuttu.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’nin her anının takip ettiği ve MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un da yerinde incelediği alt geçit çalışmaları için yüklenici firma Avşar mahallesinde çalışmalarına başladı.

YILDIRIM, BAYBATUR VE GEDİZLİYE TEŞEKKÜRLER

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapımı için sözü verilen alt geçidin yapımına başlanması Avşar Mahallesi sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Yıllardır onlarca insanın burada meydana gelen trafik kazalarından hayatlarını kaybettiğini söyleyen mahalle halkı, "İnşallah alt geçidin tamamlanması ile bu sorun ortadan kalmış olacak. Başbakanımız Binali Yıldırım, Milletvekilimiz Murat Baybatur ve AK Parti İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’den Allah razı olsun. Yeni hükümetin ilk hizmetini biz alıyoruz" dediler.

TÜM SÖZLERİMİZİ TUTTUK

1 Kasım seçimlerindeki vaatlerinin tamamına yakınını daha bir yıl dolmadan gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli; “AK Parti olarak hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğimiz vaatleri halkımıza vermedik. Bizim vaat ve projelerimiz sağlam ve ayakları yere basan sözlerdir. Biz verdiğimiz sözlerin tamamını kurulduğumuz günden bu zaman kadar yerine getirdik” dedi.

ANKARA'YA KAMP KURDUK

Binali Yıldırım’ın sözünü verdiği günden bu zaman kadar MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un ile sözü verilen alt geçidin yapılması için Ankara’ya adeta kamp kurduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Gedizli; “Avşar mahallemizde vatandaşlarımıza verdiğimiz alt geçit projesi sözünü gerçekleştiriyoruz. O dönem Sayın Yıldırım Ulaştırma bakanıydı. İzmir Milletvekili adayıydı. Buraya gelerek söz verdi. Hemen çalışmalara başlandı. Projeler hazırlandı. Bugünde ilk kazma vuruldu" dedi.

AÇILIŞA ÇAĞIRILACAK

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli projenin tamamlanmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım'ı açılış için Avşar'a davet edeceklerini söyledi. Gedizli, "Biz laf değil iş üretiyoruz. Verdiğimiz sözler ve gerçekleştirdiğimiz projeleri halkımız görüyor. Birileri konuşmaya devam etsin bizler projelerimiz tamamlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim