Turgutlu Belediye Başkanı Av. Turgay Şirin, Avukat İsa Korkmaz’ın hukuk bürosu açılışını gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Hakan Sezer’in de eşlik ettiği açılışta kendisi de bir avukat olan Başkan Şirin, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ettiği meslektaşına başarılar diledi.

Manisa Barosu avukatlarından İsa Korkmaz, Turan Mahallesi Yedieylül yolunda kendisine ait hukuk bürosunu açtı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ile birlikte büro açılışında Korkmaz’ı yalnız bırakmadı.

Manisa Barosu Başkanı Avukat Ali Arslan’ın da katıldığı açılışta, kendileri de birer avukat olan Başkan Şirin ve Sezer, hizmet vereceği yeni hukuk bürosunda meslektaşlarına başarılar diledi. Başkan Şirin, “Yıllardır çalışmaktan memnuniyet duyduğum değerli dostum kıdemli avukatımız İsa Korkmaz’ın, vatandaşlarımızın hak ve hukuk mücadelesi noktasında önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Kendisine ve ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çok sayıda avukatın katıldığı açılışta, Turgutlu halkına yeni ofisinde de hizmet vereceğini söyleyen Korkmaz, destekleri için davetlilere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim