Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de müdürlüğün 120 saha personeliyle bir araya gelerek yoğun mesai harcayacakları sezonun başarılı çalışmalarla geçmesini temenni etti. Başkan Şirin, “İlçemizin park ve bahçelerine eli değen, Turgutlu’nun çehresini değiştiren değerli çalışanlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Turgay Şirin, Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile biraraya gelerek, belediye çalışmalarının daha da yoğunlaşacağı yaz aylarının başlangıcında kurum içi birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Başkan Şirin’e Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Merkezi Şube Müdürü İbrahim Kutardaeşlik etti. İlk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile teker teker selamlaşan Başkan Şirin, birimin bünyesindeki iş makineleri ile diğer araç ve gereçler hakkında bilgi aldı. Daha sonra IrlamazKafeterya’da çalışanlara hitap eden Başkan Şirin, “Burada hepinizin gördüğü gibi önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ardından da belediye olarak çok büyük bir aileyiz. Çalışmalarımız arasındaki birlik ve beraberliğiniz beni memnun ediyor. Yaz aylarında performansımızı hep birlikte daha da arttırarak hemşerilerimize hizmetin en kalitelisini, en iyisini vereceğiz” dedi.

PARK BAHÇELER 120 ÇALIŞANIYLA HİZMETE HAZIR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 120 saha çalışanı olduğunu belirten Başkan Şirin, “Görüyorum ki tüm arkadaşlarımız, canla başla çalışmak için gayret içerisindeler. Müdürlük bünyesinde sezon boyunca kullanılacak araçlar daeksiksiz olarak temin edilerek, daha donanımlı çalışmanıza yönelik ortam sağlandı. İnanıyorum ki, sizlerle birlikte güzel Turgutlumuz’u daha da yaşanası, daha da güzel bir hale getireceğiz. Tüm arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim