Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İbrahim Baş'a güvendiklerini ve aranan çıkışı birlikte yakalayacaklarını belirtirken, takımın başında görev yapan Koray Cinel ve Ercan Kahyaoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti. Şirin, yaptığı açıklamada, "Yönetimimizle görüşmeler yaptık ve daha sonra İbrahim hocamıza durumu ilettik. Hocamız kendini ispatlamış bir isim ve kendisinin hiç bir ekonomik isteği olmadan bu duruma geldik. Hocamız 'ben tamamen Turgutluspor'un hizmetindeyim, elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım' mantığıyla hareket etti. Bu süreç içerisinde inanıyorum ki önümüzdeki günlerde Turgutluspor'un çıkış yaşayacağı bir süreç olacaktır. Bizim hocamıza güvencimiz ve inancımız tamdır, hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Turgutlu'nun bir evladı, Turgutlu'yu ve Turgutluspor'u iyi bilen teknik adama takımımızı emanet ettik. Hocamız bilgi birikimini ve deneyimini sahaya yansıtacaktır. Takımımız şuanda denge konumunda bir yerde ve iyi bir başlangıçla yukarıları zorlama yani Play-off'u zorlama pozisyonunda yer alacağız. Biz sonuna kadar takımımızın ve hocamızın destekçisi olacağız" dedi.
İbrahim Baş'a güvendiklerini belirten Turgutluspor Kulüp Başkanı Adnan Demirel, "İbrahim hocamız kendini ispatlamış, Turgutlu'nun yetiştirdiği önemli bir isim. Kendisi daha önce benim hocalığımı da yaptı. Biz göreve başlarken Turgutlu insanının arkasında olacağımızı hep söyledik ve uyguladık. İbrahim hocamız zaten geçen sezon bu takımdaki bazı oyuncularla çalışma şansı buldu ve kendisi takımı yakından tanıyor. Turgutlu, Turgutluspor etrafından kenetlenerek başarıya ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.

BAŞ: "ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
Turgutluspor ile yeniden yolları kesişen ve 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan deneyimli çalıştırıcı çok çalışacaklarını belirtti. Turgutluspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, "Öncelikle bu göreve beni layık gören isimlere teşekkür ediyorum. Artık bizim görevimiz çok çalışmak ve sahadan olumlu sonuçlarla ayrılmak olacaktır. Beni İbrahim Baş yapan Turgutluspor'dur ve elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Kentin de sahiplendiği bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu. 
İbrahim Baş'ın yardımcılıklarını ise Ahmet Aşkın, Ali Öğüt ve Kemal Kanatlarlı yapacak. Kaleci antrenörlüğünü de Aydın Gençer sürdürecek.

Editör: TE Bilişim