Turgutlu Bakkallar Odası yönetimi, Odanın sosyal medya hesabı üzerinden Turgutlu Ticaret Sanayi Odası'na (TUTSO) tepki gösterdi.TUTSO binasının bir bölümünün bir market zincirine kirlanmasını eleştiren Turgutlu Bakkallar Odası yönetimi, kiralanan alanın sosyal sosyal tesis olarak geçtiğini ve buranın ticari alan olarak kullanılmasının hukuksuz olduğunu iddia etti. 
Turgutlu Ticaret Sanayi Odası'nın paranın gücüne yenik düştüğünü ifa eden Turgutlu Bakkallar Odası yönetimi konuyla ilgili olarak hukuki mücadele vereceklerlerini belirttiler. 
İşte Turgutlu Bakkallar Odasının Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşım; 

"Gözümüz aydın şok geldi! TURGUTLU Ticaret ve sanayi odası da paranın gücüne yenik düştü ve yerini ulusal zincir mağazalarından ŞOK a kiraya verdi. Artık söylenecek söz kalmadı. Bundan sonraki mücadelemiz olayın hukuki boyutlarıyla incelemek olacaktır. Ticaret ve sanayi odasının içerisinde bulunan bu mekan yapmış olduğumuz araştırmalara göre (Belediye imar biriminden almış olduğumuz bilgiye göre)sosyal tesis olarak geçmektedir. Bu sosyal tesissin ticari alan olarak kullanılması yanlıştır. İmar tadilatı yapılıp kullanılabilir. Hak hukuk gözetilerek, esnaflarımız düşünülerek hiçbir imar komisyonu üyesinin buna evet diyeceğini düşünmüyoruz. Hukuka aykırı olan bu yapının bir an önce yetkililer tarafında incelenmesini istiyoruz"
Editör: TE Bilişim