İlk olarak Şehitler Mahallesi’nde bulunan 153 araçlık otopark ve kapalı Pazar yeri inşaatında yetkililerden bilgi alan Memiş, daha sonra eski Manisa yolunda, Koşukırı mevkii olarak bilinen alandaki asfaltlama çalışmalarını inceledi. Genel Sekreter Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi olarak Turgutlu’yu yaşanılabilir bir ilçe yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu’da birtakım incelemelerde bulundu. Memiş’e incelemelerinde, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve yetkili müdürler eşlik etti. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’ya kazandıracağı 153 araçlık otopark ve kapalı pazaryeri inşaatında yetkililerden bilgiler alan Memiş, bu proje ile Turgutlu’nun en büyük sorunlarından biri olan otopark probleminin de çözüleceğini belirtti. İlgili müteahhit firma yetkililerinin son aşamasına gelen inşaatın, belirtilen tarihten önce teslim edilebileceğini belirtmesi üzerine Genel Sekreter Halil Memiş, “Turgutlu’da çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Burası hem yaşam alanı hem de ticaret merkezi olacak. Otopark sorununu da bu proje sayesinde çözüyoruz. Turgutlu halkına yeni bir yaşam alanı kazandıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KOŞUKIRI MEVKİİ’NDE ASFALTLAMA DEVAM EDİYOR

Kapalı Pazaryeri ve Otopark inşaatındaki incelemelerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Eski Manisa Yolu olarak da bilinen, Koşukırı Mevkii’nde sürdürülen asfaltlama çalışmaları hakkında yetkili müdürlerden bilgiler alan Memiş, çalışanlarla da sohbet ederek, ihtiyaçları olup olmadığını da sordu. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaların takipçisi olduğunu belirten Genel Sekreter Halil Memiş, gerçekleştirilen bu hizmetlerin amacının, Turgutlu’yu yaşanılabilir bir kent yapmak olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim