Yeni araçlarla beraber güzergah sayısının 8’e yükseldiğini müjdeleyen Başkan Şirin, “Turgutlu halkının beğenisini kazanan toplu ulaşım araçlarımız bundan böyle Kayrak, Gökgedik, Sivrice, Baktırlı ve Karaoluk mahallelerine de uzanacak. İlçemize hayırlı olsun.” dedi. 
Hizmete başladığından bu yana ses getirdiği Turgutlu’da halkın büyük beğenisini toplayan Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım araçlarına 2 yeni araç takviyesi yapıldı. Ulaşım Daire Başkanlığı’nca ilk etapta 6 güzergahta 11 araçla başlayan ulaşım hizmetlerinde güzergah sayısı 8’e araç sayısı 13’e yükseldi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ve Ulaşım Sorumlusu Tezcan ile birlikte belediye binası karşısında yeni araçların tanıtımını yaptı. Başkan Şirin minibüs tipi alçak tabanlı, engelli ve yaşlı vatandaşlara kolay kullanım imkanı sunan modern ulaşım araçlarının hayırlı olmasını diledi.

İLÇENİN DÖRT BİR YANINA KOLAY ULAŞIM

Son teknolojiyle donatılan araçların kamera takip ve elektronik kartla ödeme sistemleriyle halkın hizmetinde olacağını belirten Başkan Şirin, “İlk günden beri ifade ettiğimiz gibi, Turgutlu bu güzel hizmeti hak etmişti. Büyükşehir Belediyemizce yaklaşık 6 ay önce başlayan bu hizmetin yılların özlemini giderdiğini düşünüyoruz. Ciddi bir yatırımla hayata geçirilen ulaşım hizmetlerine dair vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu dönüşler de Turgutlu'daki değişim ve gelişimin halkımız nezdinde karşılığı oluyor. O anlamda bu önemli hizmeti Turgutlulu hemşerilerimize sunan, araç takviyesiyle vatandaşımızın ayağına hizmet götüren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’na ve tüm idarecilere teşekkür ediyorum. Araçlarımızı kullanacak olan şoförlerimize de Allah kazasız belasız hizmet vermeyi nasip etsin” dedi.
Editör: TE Bilişim