Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Gökhan Yörüyen ile bir araya geldi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde Başkan Şirin’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi Müdürü İbrahim Kutar da eşlik etti. Ziyarette yol çalışmalarının kendilerini önemli ölçüde rahatlattığını ifade eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, özellikle garaj güzergâhında ulaşımı sağlayan yolların asfaltlanmasından dolayı şoförlük yapan esnaflar adına Başkan Şirin’e teşekkür etti. Başkan Yörüyen, “Değerli Başkanımız her zaman bizlerin sorunlarına sıkıntılarına kulak vererek, sorunları çözüme kavuşturma noktasında destek verdi. Sağolsun başta garaja giden yol güzergahı olmak üzere pek çok önemli noktanın yollarını asfaltlatarak şoför arkadaşlarımızın daha verimli çalışmasına olanak sağladı. Bu anlamda yönetim kurulu ve şoför esnafımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

YOL SORUNLARI ASGARİYE İNECEK

Başkan Turgay Şirin de hava koşulları imkanları dahilinde yollarla ilgili çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse Turgutlu Belediyesi olarak şehrimizin sorunlarını en aza indirecek hizmetlerimizi her geçen gün arttırıyoruz. Özellikle yol yapım çalışmaları noktasında tüm hemşerilerimizin de gözlemlediği gibi büyük bir ivme kazandık. Bir yandan asfalt bir yandan da parke çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi, özellikle şoförlerimizi rahatlatan çalışmalarımıza önceliği en çok kullanılan yollar olmak üzere hız verdik. Bu konuda da Büyükşehir Belediyemiz’in önemli desteğini aldık. İnşallah yollardaki sorunları asgariye indirecek, Turgutlu’ya yakışır yolları kazandırmaya devam edeceğiz. Oda başkanımıza da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, şahsında tüm şoför arkadaşlarımıza kazasız belasız hayırlı işler diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim