Belediye Başkanı Turgay Şirin, büyükşehir uygulamaları neticesinde ilçeye bağlı birer mahalle haline gelen eski belde ve köylerden birisi olan Urganlı Mahallesi’ne giderek mahallede Turgutlu Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şirin’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar ile Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yasemin Sungur da eşlik etti.

YOL ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

İlk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Şirin, çalışmalar hakkında Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar’dan bilgi aldı. Belediye çalışanlarına da kolaylıklar dileyen Başkan Şirin, “Her mahallemizin eksikliklerini kendi özelinde değerlendirerek bunların en kısa sürede yerine getirilmesi amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar sırasında gerek Turgutlu Belediyesi, gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi elinden geleni fazlasıyla gerçekleştiriyor. Urganlı’daki çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Buradaki çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyemizin yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İMAM HATİP ORTAOKULU’NUN EKSİKLİKLERİ GİDERİLİYOR

Belediye Başkanı Turgay Şirin, yol yapım çalışmalarının ardından Urganlı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek burada Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Eğitime verdikleri önemi her fırsatta vurgulayan Başkan Şirin, “Urganlı Mahallemizde eğitime başlayan İmam Hatip Ortaokulumuz’un parke taşlarının döşenmesiyle gerçekleştirdiğimiz bahçe iyileştirmesi çalışmamız kısa zamanda tamamlanacak. Burada yaklaşık bin metrekarelik bir alana parke taşı döşüyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda eğitim kurumlarına desteklerimiz bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu. Çalışmaların kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden okul idarecileri Başkan Şirin’e teşekkürlerini ilettiler.

JANDARMA KARAKOLU’NA ZİYARET

Urganlı Mahallesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek burada ikamet eden vatandaşlarla biraraya gelme imkanı yakalayan Başkan Turgay Şirin, vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve önerilerini dinledi. Başkan Şirin, Urganlı ziyaretinde son olarak Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti. Urganlı Jandarma Karakolu Komutan Vekili Kd. Bşçvş. Mehmet Şallı tarafından karşılanan Başkan Şirin ve beraberindekiler, karakol binasında incelemelerde bulunarak askerî personel ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim