İftar yemeğine Antalya Manavgat İlçe Kaymakamlığına tayin olan, Turgutlu İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Haşim Olgun, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Levent Türker, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Turgutlu İrtibat bürosu İrtibat sorumlusu Gazi Üsteğmen Turgut Gürkaş, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı  Yılmaz Orcan, bazı Oda Başkanları ile Daire Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri katıldı.

“GÜRKAŞ’TAN, ORCAN’A TEŞEKKÜR”

İftar yemeği öncesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Turgutlu İrtibat bürosu İrtibat sorumlusu Gazi Üsteğmen Turgut Gürkaş, İftar yemeğine ev sahipliği yapan Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan’a, tüm Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri adına bir buket çiçek takdim ederek, verilen anlamlı iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İftar yemeği sonrası kısa konuşma yapan Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Orcan;“Geleneksel hale getirdiğimiz iftar ve dayanışma yemeğimizi bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yemeğe gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Turgutlu’muzda uzun zamandır görev yapan sayın Kaymakamımız Nazmi Günlü’de Antalya Manavgat’a tayini çıktı. Gideceği için üzülüyoruz. Turgutlu’muza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.”Dedi.

“ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Ardından konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Turgutlu İlçe Kaymakamı Nazmi Günlü ise yaptığı konuşmasında; “Mübarek Ramazan ayında bizleri anlamlı bir yemekte bir araya getiren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan’a ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Borsamız kendi hizmetleri dışında birçok projeye de katkı sağlayan ve destek veren bir kurum. Şehit ve Gazi ailelerine ne yapsak azdır. Onlar bizim başımızın tacı. Yemeğe katılan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Buradan üzülerek ayrılıyorum. Bayram sonrasına kadar Turgutlu’da kalacağım. Bu zaman zarfında da vedalaşmamızı gerçekleştireceğim. Sizlere bir hakkım geçtiyse hakkım helal olsun. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum.”Şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim