Ancak daha sonra işin asıl yüzü ortaya çıktı. Şahsın aracın el frenini çekmediği ve aracın hareket ederek yoldan çıktığı ve orta refüje girdiği polis araştırması sonucu ortaya çıktı.

Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan ATM’den işlem yapmak isteyen Selahattin Özakgün aracını çalışır vaziyette bıraktı. Durumu fırsat bilen kişi yada kişiler çalışır durumda olan aracı çalarak bölgeden uzaklaştığı iddia edildi. Bir anda neye uğradığı şaşıran Özakgün durumu hemen emniyet güçlerine intikal ettirdi. Bölgeye gelen ekiplerle birlikte çevrede arama çalışmaları devam ederken Özakgün Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Piyaleoğlu Polis Merkezine gelerek ifade verdi. Özakgün;” ATM’den para çekiyordum, hadi bir de hesap ekstrelerine bakayım dedim. Araba sudan geçtiği için kurusun diye çalışır vaziyette bıraktım, arkamı bir döndüm araba yok. Kendi kendime düşündüm arabayı karşı tarafamı bıraktım diye ancak araba olduğu yerde yoktu. 2 dakika içinde ne olduysa  oldu” dedi.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞ

Emniyet güçleri sanayi sitesinde çalışmalarını sürdürürken aracın el frenin çekilmediği ve bu nedenle hareket ederek alt yolda orta refüje çıktığı öğrenildi. Turgutlu’da yaşanan bu traji komik olay sonrası polis ekipleri tekrar şahsın ifadesine başvurdu.

Editör: TE Bilişim