Organize Sanayi Bölgesi’nin kimliğini ortaya çıkararak, bölgeyi daha cazip hale getirmeye gayret ettiklerini söyleyen Başkan Şirin, “Peyzaj çalışmalarıyla görsel zenginlik kattığımız bölgemiz hakettiği noktaya taşınmış olacak ve E-96 karayolundan geçen herkes Turgutlu OSB’nin farkını görecek” dedi.
Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, geçtiğimiz Temmuz ayı belediye meclis toplantısında alınan ve iki kurum arasında imzalanan yapım işi protokolüne göre Organize Sanayi Bölgesi’ndeki peyzaj çalışmalarına başladı. İlk etapta bölgenin girişinde başlatılan tesviye çalışmalarıyla alan bitki dikimine uygun hale getirildi.
Konuya dair açıklama yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılan Organize Sanayi Bölgesi’nde hakediş karşılığı çalışma başlatıldığını ifade ederek, “Altyapı eksikliklerini belirleyip bu sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduğumuz OSB’de asfalt ve parke döşemeleri ile aydınlatmalarını tamamlarken, şimdi de peyzaj çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu noktada Park Bahçeler Müdürlüğümüz’den destek alıyoruz. İlçemizin gözbebeği olan Organize Sanayi Bölgemiz’in kimliğini ortaya çıkararak, bölgemizi daha cazip hale getirmeye gayret ediyoruz. Peyzaj çalışmalarıyla görsel zenginlik kattığımız bölge hakettiği noktaya taşınmış olacak ve E-96 karayolundan geçen herkes Turgutlu OSB’nin farkını görecek. Bu anlamda çalışmaları yürüten ekibe bu sıcak havalarda kolaylıklar diliyorum” dedi.
Kaynak: iha