Turgutlu Belediyesi, eğitime tam destek anlayışıyla sürdürdüğü çalışmaları kapsamında Çatalköprü İlk ve Ortaokulu’nun bahçesini sil baştan yenileyerek, parke taşı döşedi. Kötü durumda olan bahçeyi daha sağlıklı bir ortama kavuşturduklarını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Belediyemizin imkanlarıyla okullarımızın fiziki eksikliklerini gidererek eğitimde başarıyı desteklemeye gayret ediyoruz. Çatalköprülü öğrencilerimiz de bu kapsamda yaptığımız çalışmayla eğitim öğretim yılının ikinci yarısında daha rahat edecekler” dedi.

Eğitim kurumlarına verdiği desteği arttırarak devam ettiren Turgutlu Belediyesi, öğrencileri, okul yönetimini ve velileri memnun etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Çatalköprü İlk ve Ortaokulu’nun talebi kısa sürede karşılanarak, kötü durumda olan bahçesi sil baştan yenilendi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce bahçede gerçekleştirilen tesviye çalışmalarının ardından okul bahçesi parke taşı ve bordürlerle kaplandı. Okulun öğrencileri, çamur ve balçıktan kurtarılırken, daha rahat bir eğitim ortamına kavuşmuş oldu.

EĞİTİMDE BAŞARIYI DESTEKLİYORUZ

Turgutlu Belediyesi olarak eğitim kurumlarının fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi yarı yıl tatilinde gerçekleştirilen okul boyamaları, tadilat ve bahçe düzenlemeleriyle öğrencilere rahat bir eğitim ortamı sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Belediyemizin imkanlarıyla okullarımızın fiziki eksikliklerini gidererek eğitimde başarıyı desteklemeye gayret ediyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Okullarımızı modern bir görünüme kavuşturarak, çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve kaliteli bir öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim