Kaymakam Uğur Turan ile birlikte gerçekleştirdikleriziyarette, Er Okay’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Şirin, “Şehit acılarıyla sarsılmaya devam ettiğimiz bugünlerde yaralı kurtulan tüm Mehmetçiklerimize acil şifalar, şehit vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kaymakam Uğur Turan ile birlikte Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucunda yaralananTurgutlulu asker Salih Okay’ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Tarım Müdürü Musa Çallı ve Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Akın, Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Mehmet Temel de yer aldı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde ikamet eden Okay Ailesi, Kaymakam Turan ve Başkan Şirin ile beraberindekileri ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Er Salih Okay’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren aile bireyleri, oğullarının tedaviye devam ettiğini belirterek sağlık durumundaki ciddiyetin ortadan kalktığını belirtti.

Kaymakam Turan, Okay Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerini ileterek, vatani görevini yapmakta olan tüm askerlere Allah’tan güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Başkan Şirin, Er Salih Okay’ın hain terör saldırısından kurtulmasının sevincini paylaştıklarını, ancak kendisi gibi vatan nöbetinde olan Mehmetçiklerin kara haberlerini almaktan bir o kadar da üzüntü duyduklarını söyledi.

Başkan Şirin, “Tabii terörle mücadele konusunda kara haberler aldık. Nice ocaklarımıza şehit ateşi düştü. Tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan tekrar rahmet diliyorum. Turgutlu’muzun evladı Salih’in yaralıda olsa kurtulması Yüce Allah’ın takdiridir. Allah şifa versin. İnşallah en yakın zamanda sizlerle beraber olur. Bizler Kaymakamımız başta olmak üzere sizlerin yanınızdayız” dedi. Ziyarette rahmet ve minnetle anılan şehitler adına dualar okundu.

 
Editör: TE Bilişim