Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, mahalle arkadaşı olan 4 öğrenciyi makamında ağırladı. Sürpriz ziyaretlerinden dolayı çocuklara teşekkür eden Başkan Şirin, harçlıklarıyla aldıkları kalem hediyesinin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, küçük misafirleriyle belediye hizmetleri ve dersleri hakkında sohbet etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Beyza Arkun ve Salih Tüzer, Gazi Ortaokulu öğrencisi Yusuf Mahmur ile Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Merve Kuzgun’u makamında ağırladı. Mahalle arkadaşı olduklarını, Başkan Şirin ile sohbet etmek için belediyeye geldiklerini söyleyen çocuklar, belediye başkanlığı hakkında kendisinden bilgi almak istediklerini ifade etti.

Küçük ziyaretçilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Şirin de belediye başkanlığı ve belediye hizmetleriyle ilgili kendilerini bilgilendirerek, “Çocuklarımızın ziyaretinden memnuniyet duydum. Ne mutlu ki yoğun mesaimiz içerisinde böylesi güzel karşılaşmalar yaşıyoruz. Özgüvenleri, kendilerini ifade edişleri ve dostluklarıyla kendilerini takdir ediyorum. İnşallah uzun yıllar bir arada olur, birbirlerinin hayatlarında önemli konumda yer alırlar. Çok çalışıp ileride istedikleri mesleklerin sahibi olurlar” dedi.

Çocuklar harçlıklarıyla aldıkları kalem hediyelerini Başkan Şirin’e sunarken, Başkan Şirin de özel ve anlamlı hediyelerinden dolayı çocuklara teşekkür ederek kendisi de onlara hikaye kitabı hediye etti.

Editör: TE Bilişim