AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ "CHP'liler DHKP-C'nin peşine takılmışlardır" dedi. Hasan Ören ise, “Hodrimeydan. PKK ile barıştılar dost oldular. Şimdi onun yerine bir örgüt koymak gerekti, bir gün DHKP-C'yi koyuyor bir gün Dev-Yol'u koyuyorlar. Ben, Selçuk Özdağ'ı, BBP ve MHP'lilere sevk ediyorum.” diye konuştu.  


Kurban Bayramı nedeniyle partilileriyle bayramlaşma töreninde bir araya gelen AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHPli vekilleri demokrasiye ihanet etmekle suçladı. Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan demokratikleşme paketi içerisinde yer alan maddelerin siyasi partiler tarafından eleştirildiğini hatırlatan Özdağ; şöyle konuştu: "Demokratik paketle ilgili bazı partilerin bizi suçlayıcı ifadeleri var. Q,W ve X harflerinin gelmesi konusunda tepki gösteriyorlar. Bizim alfabemiz aynen duruyor. Bundan korkmaya gerek yok. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. 2004'te büyükşehir yasasını çıkardık, Türkiye'yi bölüyor dediler. 2009'da Kalkınma Ajanslarını kurduğumuzda yine Türkiye'yi bölüyor dediler. En son 14 ilimizi büyükşehir yapma projemiz içinde bir kez daha Türkiye bölünüyor, bölünecek ifadesini söylediler. Hiç biri olmayacak. Türkiye bölünmez, ay yıldızlı bayrağın yanında başka bir bayrak olmaz ve bu ülkenin içerisinde asla ve asla Kürdistan kurulamaz." 
Özdağ, konuşmasının son bölümünde CHPli vekillere seslendi. Son dönemlerde bazı CHPli vekillerin çeşitli sosyal paylaşım sitlerindeki paylaşımlarını eleştiren Özdağ, şunları söyledi: "CHP'li milletvekillerine sesleniyorum. Son zamanda attıkları twetleriyle ve yaptıkları eylemleriyle milletvekilliği kumaşının zayıf olduğunu gösterdiler. Müslümanlığı hafife alır gibi. Ne yani böyle bir and olsa okumaz mısın. Sübyanları severim ne demek? Bize başka bir imada bulunmaya çalışıyor. Bu sözü aynen kendisine geri iade ediyorum. DHKP-C diye bir örgüt var. Takılmışlar bunların peşine gidiyorlar. Silivri davasında İşçi Partisinin peşine takılmış bir CHP var. ESP'nin peşinde koşan bir CHP var. DHKP/C ile tutuklamalar var. Bakıyorsunuz bunların peşine takılmışlar. DHKP/C nedir? Örgüttür. Bakıyorsunuz CHPli vekiller adliyenin önünde."

"KILIÇDAROĞLU'NA BURADA YANLIŞIN VAR DİYEBİLİRİZ" 
Partisinin Manisa Kırkağaç ilçe teşkilatı ile bayramlaşma töreninde bir araya gelen CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören de, milletvekili Selçuk Özdağ'ın eleştirilerine cevap verdi. Hodrimeydan dediğini belirten CHP'li vekil Ören, şöyle konuştu: "PKK ile barıştılar dost oldular. Şimdi onun yerine bir örgüt koymak gerekti, bir gün DHKP-C'yi koyuyor bir gün Dev-Yol'u koyuyorlar. Gençliğiniz hangi partide geçti. 'Bayrak inmez, ezan susmaz'la büyümediniz mi? Siz 45 yaşınıza kadar bu düşünceyi taşırken, ne oldu da bir günde fikriniz değişti. Fikirlerinizin nasıl değiştiğini çıkalım bir açık oturumda konuşalım. Biz de milletvekiliyiz ama gidip Kılıçdaroğlu'na yağ falan çekmiyoruz. Dikiliyoruz karşısına burada bir yanlışın var deyip tatlı dille uyarıyoruz. Ben, Selçuk Özdağ'ı, BBP ve MHP'lilere sevk ediyorum. Onlar gereken değerlendirmeyi yapacaklardır."

Editör: TE Bilişim