Taraflı tarafsız bütün futbol severler tarafından sevilen artık Türkiye'yi vatanı gibi gördüğünü her fırsatta dile getiren Pascal Nouma, Turgutlu'ya gelerek sevenleriyle buluştu. AVM'de düzenlenen imza töreninde ise Pascal izdihamı yaşandı. İmzalı topların dağıtıldığı törende Pascal Nouma taraftarların formalarını ve tişörtlerini imzaladı. Küçükten büyüğe herkesle fotoğraf çekilen Pascal Nouma'yı çok seven taraftarların bazıları gözyaşlarını tutamadı. Geçtiğimiz hafta yaşanan maden faciasını unutmayan Pascal Nouma üzerinde "SOMA" yazan siyah tişörtüyle hayranlarının karşısına çıktı. 
Öte yandan, alışveriş merkezinde Pascal Nouma'yı görmeye gelen taraftarlar "Fransa'da Doğdu Beşiktaşlı Oldu Helal Olsun Sana Pascal Nouma" tezahüratları yaptı.

İmza töreninde Soma'da yaşanan olaylara ve Turgutlu'da karşılaştığı yoğun ilgiye dair açıklamalarda bulunan Pascal Nouma, "Soma'da yaşanan olaylar beni çok üzdü. 1 ölüden başlayıp 300 ölüye kadar rakamlar karşısında çok üzüldüm" dedi. Turgutlu'daki ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Nouma, "Turgutlu'ya ilk kez geldim ve gördüğüm ilgiden dolayı hem çok şaşkınım hem de çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim