Başkan Şirin de, “Adımızı 1. Lig’e yazdıran başarılarınızdan dolayı Turgutlu Halkı adına teşekkür ediyorum. Sizin mücadeleniz bizim gururumuz, Turgutlumuz’unbaşarısı olmuştur” dedi. 
Turgutlu’nun gururu olan Seramiksan Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret ederek, şampiyonluk kupası sevincini paylaştı. Seramiksanspor Kulüp Başkanı Bülent Erkul, takım kaptanı Gamze Ergin, takım antrenörleriile birlikte geldikleri ziyarette Başkan Şirin’e kupalarını takdim eden sporcular, Turgutlu Belediyesi’nde olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Kurulduktan 5 yıl sonra adını 1. Lig’e yazdıran mücadelenin büyük bir başarı olduğunu ifade eden Başkan Şirin, “Öncelikle tüm takım oyuncularımızı, kulüp yönetimini, antrenörlerimizi kutluyorum. Sizlerin sayesinde Turgutlu’nun profesyonel spor tarihinde bir ilki yaşadık. Beşiktaş ile karşılaştığınız, Bursa şampiyonluk sahasındaki mücadelenizi izleme şansı bulmuştum. İnanın Turgutlu’nun sizin bu yükselişinize tanık olmanın ayrıca bir gururunu yaşadık. Dün ilçemize gelişinizle birlikte yaşanan, Turgutlu halkının size olan teveccühü ve coşkusunun uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. 1. Lig’de zorlu mücadelelerden yine başarılarla döneceğinize eminim. Sizlere Turgutlu Halkı adına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki spor alanında ilçemizin, arkanızdan gelecek gençlerin önünü açıyorsunuz” dedi.
BAŞKAN ŞİRİN’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Kulüp Başkanı Bülent Erkul da desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür ederek, “Sizleri her daim aramızda görmenin, desteğinizi alıyor olmanın memnuniyetini yaşadık. Bursa’da bizi yalnız bırakmadınız. Biz kulüp olarak hedef büyütmeye devam edeceğiz. İnançlı, kararlı bir takıma sahibiz. Umuyorum ki sizlerin de bahsettiği gibi Turgutlu, spor alanında başarıdan başarıya koşarken, artık şampiyonluktan şampiyonluğa koşacak. Seramiksanspor Kulübü Yönetim Kurulu adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Şirin, sporculara tek tek çiçek takdim etti. Takım Başkan Şirin ile özçekim yapmayı da ihmal etmedi.
Editör: TE Bilişim