Kulüp Başkanı Bülent Erkul ziyarette,  “Sayın Valim mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik. Bayan voleybol takımı olarak 1. Lige çıktık. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl 1. Lig’de mücadele edeceğiz. Turgutlu’ya dünyanın önemli takımları gelecek. Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, Galatasaray ve bunlarla beraber dünyanın en iyi oyuncuları Turgutlu’ya gelecekler. 4,5 yıllık bir emek oldu. Bölgesel ligle başladık daha sonra üçüncü lig, ikinci lig ve bu sene şampiyon olduk. Bizleri kabul ederek mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz” dedi.
Seramiksan Voleybol takım kaptanı Gamze Ergin de, kendilerinin 1.Lig’e çıktıklarını belirterek “bu işte çok büyük emek var. Seramiksan ailesi çok büyük destek verdiler. Bizler de onun karşılığını verdiğimizi umuyoruz. İnşallah seneye güzel maçlar izleyecekler” şeklinde konuştu.
Baş Antrenör Ali Kamberoğlu ise “Ligde Ege Bölgesi’nde bayan voleybol takımı olarak büyük bir eksiklik vardı. Bence bu başarı, Manisa’nın, Turgutlu’nun Ege Bölgesindeki özellikle sporculara, sporcu öğrencilerimize, ailelere güzel bir renk katacaktır. Bu sene ben ilk defa Seramiksan Spor kulübünde çalışıyorum. Biliyorsunuz son günlerde ailelerin maçlara gitmeleri zordu. Ama bizim müsabakalarımızı çok rahat bir şekilde aileler çocuklarıyla beraber izleyebiliyorlar. Bu bizim için, takım için, çok daha büyük bir haz oldu. Çok güzel bir ortam var. Biz bu kupayı Manisa’ya, Turgutlu’ya, takımım adına armağan ediyoruz” diye konuştu.
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da “Mutluluğu paylaşmak güzel bir şey, teşekkür ederiz. Ellerinize, ayaklarınıza, gönlünüze sağlık. Seramiksan bizim güzide bir sanayici ailemiz. Turgutlu’nun ağabeysi. Onların katkılarıyla, tabii ki sizlerin her birinizin katkılarıyla böyle güzel bir sonuca ulaşılmış. İkinci lig bayan voleybol liginde şampiyon olarak birinci lige çıkılmış oldu. Manisa’nın potansiyeline baktığımızda futbolda da süper ligde oynayan bir takımımız var, üstelik başa oynamakta. Şampiyon olduk. Bu güzel bir söz, ama onun arkasında nice emekler, nice terler, gayretler dökülüyor,  onu hep biliyoruz. Bu gayretler için,  katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyarette Voleybolcular tarafından imzalanan forma, Vali Erdoğan Bektaş’a hediye edildi. Vali Bektaş da sporculara fular hediye etti.

 
Editör: TE Bilişim