Edinilen bilgiye göre, E-96 karayolu üzerinde Turgutlu'ya bağlı Derbent Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, Akçapınar'dan Turgutlu'ya dönmekten olan Şahin A. yönetimindeki 45 TE 235 plakalı LPG yüklü TIR ile aynı istikamette seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen Ali K. yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosikletin yolcu koltuğunda bulunan henüz ismi öğrenilemeyen bir bayan yaralandı. Motosikleti altına alarak metrelerce sürükleyen TIR ise olay yerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde durabildi. TIR'ın altında kalan motosiklet bir anda alev aldı ancak olay yerine hızlı intikal eden itfaiye ve AKS ekipler tarafından alevler büyümeden söndürüldü ve olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsünün hayati tehlike bulunmazken, ağır yaralı olan bayanın ise henüz kimlik tespit edilemedi. Emniyet güçleri hem kaza hem yaralı bayanın kimlik tespiti konusunda soruşturma başlattı. Kaza sonrası E-96 karayolunda trafik akışı İzmir istikametine doğru tek şeritten sağlandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün gece LPG yüklü bir akaryakıt tankeriyle motosiklet çarpıştı. Kazada, biri bayan iki kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan genç bayan yaşamını yitirdi. 
Akçapınar'dan Turgutlu'ya dönen Şahin Akar yönetimindeki 45 TS 235 plakalı LPG yüklü TIR ile aynı istikamette giden plakası öğrenilemeyen Ali Kızmaz yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu koltuğunda bulunan Eda Ergen (25) yaralandı. Motosikleti altına alarak metrelerce sürükleyen TIR kaza yerinin 50 metre ilerisinde durdu. TIR'ın altında kalan motosiklet bir anda alev aldı ancak olay yerine intikal eden itfaiye ve AKS ekipleri tarafından alevler büyümeden söndürüldü. 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesi bulunmazken, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Eda Ergen isimli bayan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Editör: TE Bilişim