Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ulaşım hamlesi yeni bir boyut kazandı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin son olarak aldığı 71 otobüs 17 ilçede hizmet vermeye başladı. Turgutlu’da da hizmet vermeye başlayan modern otobüslerle Turgutlulu vatandaşlar da alçak tabanlı, engelli ve yaşlılarında kullanıma uygun araçlarla ulaşım imkânına kavuştu. Yeni otobüslerle ilçede eski adıyla köy yeni adıyla mahalle olan yerleşim yerlerindeki ulaşım sorunu da son buldu.

TURGUTLU’DAN ULAŞIM TEŞEKKÜRÜ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Turgutlu-Urganlı

Mahallesi’nde hizmet veren ulaşım hattında incelemelerde bulunarak, vatandaşların görüşlerini aldı. Vatandaşlar, yapılan hizmet nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

KENT KART YÜKLEME NOKTALARI

İlçede modern otobüslerde kullanılmak üzere ekonomik ve kolay ulaşım sağlayacak olan Kent Kart satış ve yükleme noktaları da belirlendi. Turgutlu Merkez İletişim, Urganlı Hayrullah Market, Derbent Efe Market ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası'ndan vatandaşlar kolaylıkla Kent Kart alımı ve yüklemesi yapabilecekler. 

Editör: TE Bilişim