Önceki hafta özel bir hastaneye grip tedavisi için gelen 42 yaşındaki Nuray Çapa, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet İnanıcı tarafından muayene edildi. Çapa'nın karnındaki şişliği fark eden Dr. İnanıcı hastasını Kadın Hastalıkları Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Esra Şentürk'e sevk etti. Burada yapılan ultrason sonucunda Nuray Çapa'nın karnında 15 santimetrelik bir miyom tespit edildi.
Op. Dr. Şentürk, yaptığı operasyonla Çapa'nın karnından 15 santimetrelik bir miyom çıkarttı. Hastanın durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden Şentürk, "Hastamız grip, hazımsızlık ve şişlik şikayetiyle dahiliye polikliniğimize müracaat etmiş. Doktorumuzun tavsiyesi ile oradan da bize sevk edildi. Gerekli muayenesinin sonucunda karnında 15 santimetrelik miyom tespit ettik. Yapılan operasyonla hastamız sağlığına kavuştu" dedi.
Özel Hastane doktorlarının dikkati sayesinde sağlığına kavuştuğunu söyleyen Nuray Çapa ise "Grip olduğum için geldiğim hastanede karnımda 15 santimlik bir miyom olduğunu öğrendim. Burada gerçekten doktorlarımızın dikkati ve hastalarına verdiği önem ortaya çıkıyor. Ahmet Bey’e de Esra Hanım'a da çok teşekkür ediyorum onların sayesinde belki de daha ileride çok daha kötü günler yaşamaktan kurtuldum. Allah onlardan razı olsun. Sağlığıma kavuştum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim