Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun ile dernek üyelerini makamında ağırladı.

Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun, dernek yönetim kurulu üyeleri Kadir Sağlam ve Recep Uzun, üyeleri Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç, Atakan Şimşek, Ahmet Uzun ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Hamşi Şenliği’ne katkıları ve katılımlarından dolayı minnettar olduklarını ifade eden Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun, “Değerli Başkanımız’a şenliğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Katılımlarıyla da bizleri onurlandırdılar. Biz Karadeniz kültürümüzü Turgutlu’da da yaşatmak, anlatmak ve böylesi etkinliklerle birlikteliğimizi pekiştirmek için yola çıktık. Bu yolda gerçekleştirdiğimiz Hamsi Şenliğimiz de hem kamuoyunda hem de medyada oldukça ses getirdi. Bu anlamda Turgutlu Belediyesi’ne ve Sayın Başkanımız’a teşekkür ediyorum” dedi.


KARADENİZ KÜLTÜRÜNÜ TURGUTLU’YA ANLATIYORLAR


Başkan Şirin de Hamsi Şenliği’nin uzun yıllar devamını dileyerek, güzel bir Pazar gününe imza attıkları için dernek başkanı İbrahim Uzun ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Başkan Şirin, “Hemşeri derneklerimizin farklı ve güzel faaliyetlerde bulunması hem kültürlerini yansıtma, yaşatma anlamında hem de Turgutlumuz’a hareket kazandırma noktasında oldukça önemlidir. İkramlarıyla, hoş müzik dinletileriyle de Karadeniz insanının misafirververliğini sergilediler. Bu anlamda değerli İbrahim kardeşimize ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim