Edinilen bilgiye göre, eski Manisa Yolu ile yeni Manisa Yolu’nun kesiştiği noktada saat 20.00 sıralarında, Turgutlu’dan Manisa istikametine giden Salih U. (34) yönetimindeki 35 FV 817 plakalı kamyon, Manisa’dan Kula istikametine gitmekte olan Kemal Yurttaş (75) yönetimindeki 45 B 0605 plakalı otomobille virajda kafa kafaya çarpıştı. Kazada AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın amca çocukları olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Kemal Yurttaş ve Halil İbrahim Yurttaş (79) ile birlikte Sinem Yurttaş (16), Hamiyet Yurttaş (45) ve Elif Yurttaş (69) yaralandı. Yaralılardan Hamiyet ve Elif Yurttaş’ın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Salih U. ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Kazada sürücü Kemal Yurttaş’ın otomobilde sıkışması üzerine olay yerine AKS ekipleri çağrıldı. Kemal Yurttaş AKS Ekipleri’nin kapıyı kesmesiyle dışarı çıkarıldı. Yaralılar 112 Acil Servis Ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi’ne ve özel hastaneye sevk edildi. Kamyon sürücüsü Salih U. ise emniyet ekiplerince gözaltına alındı.
Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat Manisa-Turgutlu yolu trafiğe kapandı. Yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.










Editör: TE Bilişim