Hafriyat çalışmalarının bittiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, önümüzdeki günlerde Turgutlu’da bu güzel eserin temel atma töreninde Turgutlulularla buluşacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da hayata geçireceği projeler arasında yer alan otopark, kapalı Pazar yeri ve yeni yaşam alanlarını içeren proje hafriyat çalışmalarında sona gelindi. 153 araçlık yer altı otoparkı, 252 tezgâhlık kapalı, 80 tezgâhlık açık pazaryeri, kent meydanı, yeşil alanlar ve oturma alanlarının yer aldığı proje Turgutlu’nun otopark ve Pazar yeri sorunlarına büyük oranda çözüm getirecek. Modern yapısı ve projesiyle dikkat çeken projenin temeli ise önümüzdeki günlerde atılacak.

BU HİZMETİ SUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Projenin 6 bin 335 metrekarelik alana yapılacağını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Proje içerisinde 153 araçlık yeraltı otoparkı, 252 tezgâhlı kapalı pazaryeri, 80 tezgâhlı açık pazaryeri, kent meydanı, yeşil alanlar, oturma birimleri, kafeterya, çocuk oyun alanı ve spor alanı bulunuyor” dedi. Pazarcıların özlemle beklediği kapalı pazaryerine de bu proje sayesinde kavuşulacağını belirten Başkan Ergün “Bu hizmeti Turgutlu’da yaşayan vatandaşlarımıza sunmaktan dolayı çok mutluyum. Projemizin temeli de kısa bir süre içerisinde atılacak” diye konuştu.

DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Turgutlu’muza en güzel hizmetleri kazandırmanın ilk adımını atıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün her zaman destekleriyle yanımızda. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz. Projenin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim