Turgutlu Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi’nin ihalesinin yapıldığını belirten Başkan Ergün, projenin temelini bir ay içerisinde atmayı düşündüklerini söyledi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Turgutlu’da yapılması planlanan Kapalı Pazaryeri ve Otopark projesinin görüşüldüğü ziyarette proje ile ilgili bilgi veren Başkan Ergün, “Projenin Turgutlu’ya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık bir ay sonra orada bir temel atma töreni yapabiliriz. Turgutlu’muza ilk icraatımızı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Orada çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Hem vatandaşlarımız, hem esnafımız için modern bir proje olacak” dedi.

Desteklerinizle her zaman yanımızdasınız

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile sürekli istişare içinde olduklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, “Her zaman desteklerinizle yanımızdasınız. Bunun için hassaten teşekkür ediyoruz. Biz orada sökme işlemlerini başlatmıştık. Tedaş ile ilgili bir takım çalışmalar vardı. Onları da aşma noktasındayız. Hızla buradaki çalışmanın başlatılması için üzerimize düşeni yapıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Turgutlu’muza en güzel hizmetleri kazandırmanın ilk adımını atıyoruz. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Projede Neler Var

Turgutlu’da yapılması planlanan proje modern yapısı ve mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje 6 bin 355 m² tapu alanı ve 6 bin 335 m² lik inşaat alanı bulunan bölgeye yapılacak. Proje içerisinde 153 araçlık yeraltı otoparkı, 252 tezgâhlı kapalı pazaryeri, 80 tezgâhlı açık pazaryeri, kent meydanı, yeşil alanlar, oturma birimleri, kafeterya, çocuk oyun alanı ve spor alanı bulunuyor.

Editör: TE Bilişim