Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Turgutlu Huzurevi’nde verdiği konserle huzurevi sakinlerine güzel bir gece yaşattı. Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği konserle farklı bir akşam geçiren huzurevi sakinleri, kendilerine verdikleri önemden dolayı tüm ekibe teşekkür etti.

Turgutlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Halk Müziği Korusu, Turgutlu Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konser verdi. Konsere Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve eşi Nihal Turan, huzurevi yetkilisi Eyüp Ünlü katıldı. Doçent Doktor Gökhan Ekim yönetimindeki ekip, Ege’den Trakya’ya kadar Anadolu’nun dört bir yanından birbirinden güzel türküler seslendirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu huzurevi salonunda, türkülere eşlik eden davetliler, kimi zaman hüzünlendi kimi zaman türkülere oynayarak eşlik etti. Doçent Doktor Gökhan Ekim, Turgutlu Belediyesi bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları sunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ekibi adına kapılarını kendilerine açan huzurevine teşekkür etti. Kaymakam Turan da verdikleri konserle huzurevi sakinlerine farklı bir akşam yaşattıklarından dolayı Türk Halk Müziği Korosu’nu tebrik etti.

Editör: TE Bilişim